Avlshopper  Afkom  Nyheder  Til salg  Hall of fame  Kontakt

 

 

Nyheder

 

27-08-2011  Drøm blev til virkelighed !

Alle opdrættere håber at det lille nyfødte føl er en derbyvinder ! Den lille pige til venstre gjorde vores drøm til virkelighed !

Peak Performance vandt Dansk Hoppe Derby 2011

Vi er stolte over vort opdræt, samt taknemlig for at få sådan en oplevelse, den glemmer vi aldrig ! Tak, Steen - Tak, Camilla !

Selve løbet gik som vi havde håbet, spids og slut. Steen havde aldrig tidligere vist konkurrenterne, hvor starthurtig Peak Performance hun er. Alle snakkede om at tage spids, og ikke slippe - Steen gav dem ikke den valgmulighed ! Han bad blot Peak Performance om fuld acceleration da startvognen slap feltet af sted, hvilket givetvis var et chok for flere af konkurrenter-ne. Det så i hver fald sådan ud, for flere ellers starthurtige kuske var tabt med flere længder. Velanbragt i spids var løbet reelt afgjort. Flere forsøgte, nogen endda meget ivrigt, men ingen kunne true Peak Performance !

Peak Performance sejrede sikkert i 1.14,1a / 2000 meter, med en stor længde til nærmeste konkurrent. Belønningen var på 375.000 kr., samt ikke mindst dækken, laurbærkrans og sølvtøj ! 

Der skal der lyde et KÆMPE STORT TILLYKKE til ejerkredsen Nordisk Vabene AB, hele Team Juul, men i særdeleshed Steen & Camilla !